Posts in "Optimizarea performantei"

Paginile de cautari Google au un nou design

Share Button

Daca vi se pare ceva neobisnuit la felul in care arata paginile de cautari in Google, este pentru ca un nou design a fost lansat de Google pentru toti utilizatorii de desktop. Se pare ca motorul de cautare a realizat numeroase teste in ultimele luni pentru a alege un layout cat mai user-friendly si cat mai apropiat de cel de mobil; schimbarile de design au devenit vizibile pentru toti utilizatorii in  urma cu cateva zile.

Read More

Share Button

Getting started

Share Button

Optimizare, online si ROI. Trei dintre cuvintele mele preferate cand vine vorba de marketing si comunicare. Cred ca optimizarea continua, atat a campaniilor de marketing cat si a proceselor de business si a serviciilor oferite, este singura metoda de a fi mereu cu un pas in fata competitiei. Online – well – pentru ca nu-mi pot imagina o afacere de succes in secolul XXI fara o prezenta online notabila. Despre ROI nu cred ca mai trebuie sa dau detalii.

Despre aceste trei concepte si multe alte idei de marketing digital imi place sa scriu; si cred ca ma pricep destul de bine si sa le explic si sa le pun in aplicare. Daca te intereseaza sa citesti mai multe despre mine, o poti face aici. Desi sper ca cel mai important este ceea ce vei gasi pe acest blog.

Imi doresc de la acest blog sa fie o sursa de informatii utila pentru cei care vor sa afle mai multe despre marketing-ul online si, de ce nu, o sursa de inspiratie pentru toti cei care vor sa dezvolte business-uri frumoase si profitabile online.

Share Button